Sambi Lokonga: "Niets gevoeld in de knie"

MAANDAG, 2 SEPTEMBER 2019, 11:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was al een tijdje geweten dat RSC Anderlecht geen nieuwe zes ging halen, ook al was de roep om Lucas Biglia groot. Het zette volop in op Albert Sambi Lokonga en gisteren is gebleken dat dat een goede zet is. Lokonga maakte zijn rentree na blessure en voelde geen hinder aan de knie. 

De invalbeurt van Lokonga maakte ook duidelijk dat de positie van Peter Zulj op die positie in gevaar komt. Al wil paars-wit geen onnodige risico's nemen met Sambi Lokonga. Het goede nieuws is alvast dat de jonge middenvelder niets voelde in de knie tijdens zijn invalbeurt. 

"Ik heb fysiek geen enkel probleem gehad en niets gevoeld in de knie. Vooraf heb ik niet veel kunnen trainen, ook niet met de U21 want die trainen op kunstgras en dat mocht niet. Het doet dan ook enorm veel deugd dat ik direct kan bijdragen aan de overwinning en dan nog tegen Standard", lacht Sambi Lokonga.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.