Roofe: "Dit voelt als een nederlaag"

VRIJDAG, 1 NOVEMBER 2019, 09:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met twee doelpunten in drie minuten leek Kemar Roofe de matchwinnaar te worden tegen Gent. Helaas gaf Anderlecht de overwinning alsnog uit handen. "Het is leuk om te scoren, maar dat geldt alleen als we winnen", zuchtte hij na afloop.

"Door die late tegengoal voelt dit gelijkspel als een nederlaag", vertelde Roofe. "We speelden zo goed. Dan slechts één punt overhouden, dat is bijzonder ontgoochelend.We werkten hard, scoorden drie keer en deden bijna alles goed."

"Op het einde ging het mis. Het begon met die penalty. In blessuretijd volgde dan de gelijkmaker. Ik denk dat er één seconde lang iets misging wat betreft communicatie en concentratie. Dat betalen we cash."

Roofe wijst erop dat Anderlecht met een heel jong team speelde. "Ik ben 26 jaar en de oudste speler op het veld bij ons. Toch voetbalden we als ervaren spelers. Ik vind het wel leuk dat de supporters 'the Roofe is on fire' begonnen te roepen. Maar helaas brachten mijn goals weinig op. Hier ga ik even van wakker liggen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.