Odoi legt uit waarom hij voor RSCA koos

ZONDAG, 1 MEI 2011, 11:51 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Odoi speelt voor de volgende vier seizoenen voor Anderlecht. Einde van de week kwamen beide ploegen tot een akkoord. Odoi legt zijn keuze voor Anderlecht uit.


"Sommige gaan liever spelen voor Standard, andere voor Anderlecht. Standard toonde interesse maar ik wou liever naar Anderlecht. Dit is puur mijn eigen keuze, dat gevoel heb ik ook gevolgd", zo zei Odoi na de match tegen KVM.

Odoi laat wel weten dat hij met volle goesting naar Anderlecht trekt, maar dat hij er geen levenslang contract zal tekenen. "Ik heb in de jeugd bij RSCA gespeeld, ik ken dus het huis. Dit is een stap vooruit, maar dat wil niet zeggen dat ik er eeuwig zal blijven spelen."

Zou Denis Odoi garanties gekregen hebben van zijn nieuwe ploeg? "Nee,die kreeg ik niet. Ik zal hard werken en hopen dat ik mag spelen."

Tenslotte speelde Odoi een sterke, feilloze partij. Hij scoorde ook één keer met STVV tegen KVM. "Ik heb goed gespeeld en ben blij dat ik gescoord heb in de laatste thuismatch van STVV in het Kuipje (ze werken daar hun thuismatchen af omdat Staaien wordt verbouwd). Anders zouden ze snel zeggen: 'Hij zit met zijn gedachten in Anderlecht'."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.