Arsenal aast op jongste Musonda

MAANDAG, 2 MEI 2011, 09:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Arsène Wenger van Arsenal zou zijn zinnen gezet hebben op Charly Musonda Jr. Volgens het magazine People was de jongste Musonda zaterdag zelfs al in Londen, waar hij een contract kon tekenen bij de opleidingsacademie van Arsenal.


Volgens de Britse media zou Wenger op nog andere jeugdspelers van Anderlecht zijn oog hebben laten vallen. In ruil zouden de Gunners van Anderlecht een partnerclub willen maken, waardoor beide clubs spelers met elkaar zouden kunnen uitwisselen.

De vraag is nu of de ouders van de 14-jarige Charly Jr. Anderlecht willen ruilen voor Arsenal. Met Lamisha en Tika spelen nog twee zonen van Charly Musonda in de Anderlecht-jeugd. Bovendien meent Charly dat hij zijn leven dankt aan voormaling Anderlecht-manager Michel Verschueren. Die weigerde hem in 1993 te laten gaan voor een interland met Zambia, waardoor Charly ontsnapte aan een dodelijke vliegtuigramp.

Bron: De Morgen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.