Mazuch: "Nu winnen in Genk en Standard"

MAANDAG, 2 MEI 2011, 13:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondrej Mazuch was erg ontgoocheld dat Anderlecht niet kon winnen tegen Club Brugge. "We hebben twee punten verloren. Brugge heeft maar twee kansen bij elkaar gevoetbald, wij vier of vijf", zo vertelde hij achteraf.


"Cheikhou deed het goed. De verdediging kwam nooit in de problemen. Club kreeg geen enkele zuivere kans, enkel twee afstands- pogingen", aldus de verdediger. "We waren de betere ploeg, maar als je niet scoort, weet je dat je niet kan winnen. De penaltyfase op Veselinovic kon ik niet goed zien, al was de reactie van het publiek duidelijk."

Het is trouwens niet de eerste keer deze play-offs dat Anderlecht bij discutabele fases het nadeel krijgt. "Ik weet niet wat ik over de scheidsrechter moet zeggen. Elke wedstrijd zijn er wel twee momenten waarop er tegen ons gefloten wordt."

Met nog vier wedstrijden te gaan, kan Anderlecht zich nu niet veel misstappen meer veroorloven als het opnieuw kampioen wil worden. "Toch denk ik dat alles nog mogelijk is in de competitie. Het ligt nog allemaal open. Waarom zouden we niet winnen in Genk en Standard?"

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.