Kouyaté: "Minstens één penalty moeten krijgen"

MAANDAG, 2 MEI 2011, 13:50 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

Cheikhou Kouyaté speelde gisteren opnieuw centraal achteraan en deed dit erg goed. "Ik ben blij met mijn prestatie", zo liet hij weten. Toch was hij vooral ook ontgoocheld. "We hebben de kansen gehad om te winnen."


"Club was ook gewoon naar Anderlecht afgezakt om één punt te pakken, dat was wel duidelijk", zo vertelt Kouyaté in Het Nieuwsblad. "Bovendien was de scheidsrechter allesbehalve in ons voordeel."

"En dat is niet de eerste keer dit seizoen. Het is niet mijn gewoonte om hierover te klagen, maar toch. Er waren drie penaltyfases waarop hij zeker kan fluiten. In de eerste helft trekt Van Gyseghem mij gewoon tegen de grond. Hij bekijkt de bal zelfs niet. Maar hij fluit niets."

"Daarna waren er nog penaltyfouten op Suarez en Veselinovic. De ref had minstens één penalty moeten fluiten. Het doet pijn dat we zo twee punten hebben verloren", aldus een kwade Kouyaté.

Hij weet wel wat Anderlecht nu moet doen. "Nu moeten we in Genk een resultaat gaan neerzetten. Dat wordt een kapitale match."anderlecht-online forum