Kaminski: "Nog niks gehoord van Anderlecht"

MAANDAG, 2 MEI 2011, 14:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het voorbije weekend raakte bekend dat Anderlecht denkt aan Thomas Kaminski. De doelman van Germinal Beerschot weet echter nog van niks. "Anderlecht noch Germinal Beerschot heeft mij daarover al gecontacteerd", aldus de doelman.


"Voor die transferverhalen moet je bij mijn manager zijn. Zelf ben ik daar niet mee bezig", aldus Kaminski in Het Laatste Nieuws en Gazet van Antwerpen. "Maar dat een topclub als Anderlecht aan mij denkt, motiveert me uiteraard."

"Of het nu al het moment zou zijn om de eventuele overstap te maken, weet ik niet. Ik wil ook graag volgend seizoen spelen om extra ervaring op te doen en weet niet of dat in Anderlecht kan."

Hier kan natuurlijk een mouw aan gepast worden door Kaminski nog één of meerdere seizoen te laten rijpen op het Kiel. "Zo'n formule interesseert me wel. Maar goed, dat zijn dus allemaal maar speculaties. Ik zie wel of er de komende dagen en weken écht schot komt in dat dossier."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.