Topdeal Lukaku - De Bruyne in de maak?

DONDERDAG, 5 MEI 2011, 09:17 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

De Morgen schrijft vandaag dat Anderlecht en Chelsea werken aan een deal waarbij Romelu Lukaku naar Chelsea verhuist en Kevin De Bruyne naar Anderlecht komt. Anderlecht zou dan ook voor De Bruyne een opstapje zijn naar Chelsea.


Volgens de krant zit de hele top van de Premier League achter Lukaku aan. Liverpool zou het meeste bieden, maar Anderlecht lijkt echter meer gewonnen te zijn voor het aanbod van Chelsea. De Londenaars wilden De Bruyne eerder al aantrekken en stallen bij satellietclub Vitesse, maar de Genk-speler zag dat niet zitten.

Dit zette Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck aan het denken en hij trok met een voorstel naar Londen. Met het geld dat Anderlecht van Chelsea krijgt voor Lukaku zou paars-wit De Bruyne halen en Chelsea vervolgens een recht op voorverkoop gunnen. Een tweede optie is dat Chelsea De Bruyne zelf koopt en hem dan bij Anderlecht stalt om nog verder te rijpen.

In de enthourage van De Bruyne wil voorlopig niemand reageren op dit nieuws. "Geen commentaar", was het enige wat Patrick De Koster, de zaakwaarnemer van De Bruyne, kwijt wou. Toch zou de 19-jarige middenvelder wel degelijk gecharmeerd zijn door de belangstelling van Anderlecht.anderlecht-online forum