Bulykin: "Meer duidelijkheid eind mei, begin juni"

DONDERDAG, 5 MEI 2011, 13:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zijn sterke prestaties bij ADO Den Haag hebben Dmitri Bulykin opnieuw in de picture geplaatst. Deze maand loopt zijn uitleenbeurt af, maar de Rus weet niet of hij effectief naar Anderlecht terugkeert. "Ik heb goede aanbiedingen."


"Niemand weet waar ik volgend seizoen speel, ook mijn zaakwaarnemer niet", zo vertelt Bulykin in de Russische media. "Eind mei of begin juni komt er pas meer duidelijkheid. Clubs die me willen, zullen eerst met Anderlecht moeten praten. Zij hebben mijn transferrechten in het bezit. Misschien keer ik zelfs wel terug."

Dat hij volgend seizoen weer bij ADO speelt, lijkt intussen uitgesloten. "Ik heb het goed naar mijn zin, maar ik acht de kans klein. Een speler wil natuurlijk op het hoogste niveau spelen en het is niet zeker dat we met ADO Europa League-voetbal mogen spelen." Ook het loon van Bulykin vormt voor ADO trouwens een probleem.

Bron: Voetbalkrant.com





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.