Anderlecht denkt aan Ozyakup en Wellington

VRIJDAG, 6 MEI 2011, 12:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens La Dernière Heure heeft Anderlecht twee jonge spelers van Arsenal concreet in het vizier. Het zou gaan om de Nederlander Oguzhan Ozyakup en de Braziliaan Wellington, momenteel verhuurd aan Levante. Beide zijn 18 jaar.


De Nederlander Ozyakup ruilde in 2008 de jeugd van AZ voor Arsenal. Na dit seizoen is hij einde contract en beide partijen kwamen niet tot een akkoord om dit te verlengen. Afgelopen winter toonde ook PSV interesse in deze middenvelder van Turkse origine om Ibrahim Affelay, die naar Barcelona trok, te vervangen.

Wellington Silva is een Braziliaan die zowel in de spits als op de vleugel uit de voeten kan. In 2010 betaalde Arsenal meer dan drie miljoen euro aan Fluminense, maar omdat hij niet aan een werkvergunning raakte, wordt hij sinds januari van dit jaar uitgeleend aan Levante. Hier raakte hij voorlopig nog niet verder dan één invalbeurt van twee minuten.

Behalve Ozyakup en Wellington dacht Anderlecht ook aan de Carlos Vela, maar deze Mexicaanse spits van 22 jaar heeft geen trek in een verhuis naar België.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.