Carlos Vela voorlopig geen trek in Anderlecht

VRIJDAG, 13 MEI 2011, 14:12 - nicolasfrutos19
Logo Anderlecht-Online

Anderlecht en Arsenal hopen om in de toekomst te kunnen samenwerken. Vorige week was Herman Van Holsbeeck in Londen om er te praten over de samenwerking tussen beide ploegen.


Hoewel Arsenal al een samenwerkingsakkoord heeft met Salamanca en Celta De Vigo zijn ze er niet tevreden over, Daarom zouden ze graag willen samenwerken met de Belgische landskampioen.

Van Holsbeeck heeft aan Arsenal laten weten welke spelers ze graag willen huren. Arsenal zou er mee akkoord gaan. De namen die al de ronde deden zijn: Wellington Silva en Oguzhan Özyakup. Beide spelers zien een tijdelijke overstap wel zitten.

Eerder deelde Anderlecht aan Arsenal mee dat ze dolgraag Carlos Vela willen huren, maar dat werd verworpen door de speler. De belangrijkste reden waarom de Londense ploeg met Anderlecht wil samenwerken, is dat ze slechts een beperkt aantal niet EU-spelers mogen hebben in de kern.

De samenwerking tussen beide ploegen wil echter ook zeggen dat enkele jongere van Anderlecht naar Arsenal kunnen verhuizen. Dennis Praet en Jordan Lukaku staat niet meer op de radar, wel Charly Musonda Jr. Zijn overstap is echter een moeilijke zaak omdat vader Musonda eerder al zei dat hij zijn zoons in Anderlecht wil houden.

Bron: Younggunsblog.co.ukanderlecht-online forum