Niets dan positieve reacties na de match

WOENSDAG, 27 AUGUSTUS 2003, 03:17 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

"We hadden er vertrouwen in en het is gebleken dat we zelden of nooit in de problemen zijn gekomen." Trainer Broos had er een goed oog in tegen Krakau.


Broos (trainer): "Het viel allemaal wel mee, Krakau was een maatje te klein maar anderzijds: wij spelen twee keer sterk. Thuis maakten we het verschil, hier controleerden we. Zitka moest maar één bal tegenhouden, maar deed dat schitterend."
Tegen wie Anderlecht nu wordt uitgeloot is niet zo belangrijk, liet Broos uitschijnen. "Een groep waarin we kansen hebben. We missen nog wat ervaring maar gaan de volgende weken nog veel leren."

Michel Verschueren (manager): "Dit is een grote dag voor Anderlecht én het Belgische voetbal. Hopelijk doet Brugge woensdag even goed. Met het geld doen we geen zotte dingen: alles gaat goed."

Spelers: Ook zij waren het ermee eens. Paars-wit was ruim de sterkste ploeg. Er werden weinig kansen weggegeven, met de logische kwalificatie tot gevolg. "Fantastisch! Het seizoen is nu al geslaagd" klonk het bij velen. Uiteraard had ook elke speler zijn lijstje met favoriete ploegen om tegen te spelen in de Champions League.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.