Romelu Lukaku haalt Amerikaanse pers

MAANDAG, 16 MEI 2011, 12:35 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Lukaku hot is in de voetbalwereld, is al lang geweten. De jonge spits haalt nu zelfs de Amerikaanse media. "Ik kijk uit naar een grote competitie", zei hij. Het Amerikaans sportprogramma zoekt naar een sporter die meer wil.


De journalisten van Beyond The Pitch kwamen deze week terecht in België, bij Romelu Lukaku.

"Ik ben heel ambitieus", zegt Lukaku in een telefonisch gesprek. "Ik kijk uit naar een grotere competitie met nog betere spelers, teams en trainers."

Meer dan waarschijnlijk vertrekt hij naar Engeland. Chelsea ligt in pole position, maar ook Manchester City, Tottenham, Newcastle, Liverpool en Manchester United maken nog kans.

Lukaku beseft dat hij bij een topteam niet meteen de man zal zijn. "Ik weet dat ik waarschijnlijk niet meteen in de basis sta, maar als ik al af en toe een paar minuten krijg, zal ik me tonen."

"Bij mijn volgende ploeg zal ik omgeven zijn met winnaars, daar zal ik me ook thuis voelen. Als ik verloren heb, ben ik niet om tegen te spreken."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.