Selectie Anderlecht - Lokeren

MAANDAG, 16 MEI 2011, 21:05 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht neemt het in de laatste thuiswedstrijd op tegen Lokeren. De match heeft geen enkel belang meer voor beide clubs. Anderlecht kan maar liefst op 8 van zijn spelers niet rekenen wegens blessureleed.


De ziekenboeg loopt stilaan vol, daarom zal er flink moeten worden geschoven in het elftal. Fernando Canesin Matos, Arnaud De Greef, Nathan Kabasele en Davy Roef werden bij de selectie gehaald.

Anderlecht kan niet rekenen op Badibanga (kraakbeenletsel), Lucas Biglia en Tom de Sutter die beiden kampen met een schouderletsel. Jonathan Legear heeft nog altijd last van de quadriceps. Olivier Descacht en Kanu kampen met problemen aan de enkel. Silvio Proto werd ondertussen al geopereerd aan de voet.

Op het laatste moment viel ook Suarez uit, hij kampt met een contusie en ontsteking aan de knie. Kouyaté en Lukaku maken wel deel uit van de selectie, maar of ze tot spelen toekomen is nog twijfelachtig. Kouyaté kon al twee dagen niet met de groep meetrainen, Lukaku daarentegen sukkelt met een contusie aan de voet.

Selectie: Canesin Matos, Cordier, De Greef, Diandy, Gillet, Juhasz, Kabasele, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Marecek, Mazuch, Roef, Schollen, Seck, Veselinovic en Wasilewski



anderlecht-online forum