Peersman: "De pers overdrijft"

DINSDAG, 2 NOVEMBER 2004, 01:41 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Peersman ging zaterdag in de fout (slechte uitrap en Lokeren scoorde), maar ziet alvast niet in waarom hij zijn plaats bij Anderlecht en in de nationale ploeg zou verliezen.



Peersman: "Ik was de aanleiding van dat doelpunt, ja. Maar zoals jullie het voorstellen was ik blijkbaar de enige schuldige. Niet gezien dat ook sommige spelers hun werk niet deden? Elk foutje van mij wordt breed uitgesmeerd. Dat zoiets normaal is bij Anderlecht? Ik vind dat de pers overdrijft."

Hugo Broos van zijn kant zei dat de doelman zich niet te veel van die foutjes meer kan veroorloven.
Peersman: "Dat kan niemand bij Anderlecht. Ik ben niet de enige die fouten maakt. Veldspelers doen dat ook. Alleen zijn de gevolgen niet zo zwaar.

Hoe komt het dan toch dat zulke fouten gemaakt worden? Ligt dat misschien aan Peersman's familiale problemen (zwangerschapsproblemen bij zijn vrouw)?
Peersman: "Ik wil me er niet achter verbergen. Ik blijf er niet onbewogen bij, maar ik kan er niets aan verhelpen. Daarom wens ik ook te spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.