Speelt Romelu Lukaku zijn laatste match bij RSCA?

DINSDAG, 17 MEI 2011, 13:53 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de voetballiefhebbers die Romelu nog een laatste keer aan het werk willen zien, zullen best nog een kaartje moeten kopen om de wedstrijd bij te wonen. De kans dat Romelu vertrekt is bijzonder groot.


De voorbije weken werd duidelijk dat de 18-jarige wonderboy van Anderlecht klaar is voor een stap naar het buitenland, en met het mislopen van de Champions League hebben de brusselaars geen argument om Lukaku langer te houden, weggevallen. Volgens de manager van Lukaku, Christophe Henrotay, is er zeer veel interesse, vooral vanuit Engeland, de droombestemming van Romelu. Ariël Jacobs heeft gisteren geen tip kunnen geven. "Ik heb hem geen raad gegeven, want ik ben niet op de hoogte", aldus de trainer. "Tot nu toe zijn het ook maar geruchten, he. Ik zou niet graag in zijn schoenen staan. Blijven of vertrekken: het is een moeilijke keuze. Binnen een aantal jaar zal hij pas beseffen of het ene goed keuze was of niet." Het lijkt nog een kwestie van weken voor de transfer van Romelu wordt geofficialiseerd. De vraag is niet meer wanneer hij vertrekt, maar naar waar.

Bron: GvA



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.