De Boeck: "Kunnen Kompany en ik samen spelen?"

DINSDAG, 2 NOVEMBER 2004, 07:24 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Even werd gedacht dat met de terugkeer van de ervaren Glen De Boeck (33) de organisatorische problemen in de paarswitte defensie zouden worden opgelost. Dat is er niet uitgekomen.

"Ik stel me de vraag of er niets schort aan de complementariteit met Kompany'', aldus de Anderlecht-aanvoerder. ,,We zijn beiden voetballende verdedigers en hebben nog niet veel samengespeeld. We vinden elkaar heel moeilijk. Vorig seizoen stond met het duo Kompany-Tihinen ook twee verschillende types bij elkaar. Dat klikte beter, net zoals ik zaterdag in de tweede helft met Traoré."

Kompany is ondanks zijn jeugdige leeftijd een speler die niet makkelijk luistert. Zelfs niet naar De Boeck, die bijna dubbel zo oud is. "Hij heeft inderdaad zijn eigen idee en persoonlijkheid. Daar moet ik respect voor hebben. Ik kan hem alleen maar zaken aanreiken. Ik ben veel te oud geworden om me daarover nog gefrustreerd te voelen."

Vincent Kompany laste gisteren één van zijn persstops in.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.