Vanden Stock: "Jacobs blijft trainer"

DONDERDAG, 19 MEI 2011, 20:54 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Vanden Stock heeft een evaluatie gemaakt van het voorbije seizoen. Daarin bevestigde hij dat Jacobs mag blijven.


"Ik kan vandaag zeggen dat Jacobs de volledige steun krijgt van het bestuur. hij heeft bevestigd dat hij met volle moed aan het nieuwe seizoen wil beginnen", aldus Vanden Stock aan de VRT. "We beseffen maar al te goed dat de druk groot zal zijn als het de eerste matchen van volgend seizoen niet loopt. We verwijten hem niets en gaan dus door met hem."

Volgens hem ligt de oorzaak niet bij hem, maar ergens anders: "De eerste klap was het vertrek van Boussoufa voor de play-offs. We dachten dat we ook zonder hem de titel zouden halen. Daarna was er de blessure van Biglia. Ook dat was een zware opdoffer."

Ook vanden Stock spreekt van een mislukt seizoen. "Als je denkt dat je kampioen gaat spelen, maar je mist het, dan spreken we van een mislukt seizoen. Zeggen dat iedereen moet vertrekken en dat we er niets van kennen, is overdreven."

"We zijn bezig met enkele versterkingen en we hebben er de financiële mogelijkheden voor om ze te halen. De vraag is ook of Romelu Lukaku zal vertrekken, en zo ja voor hoeveel", laat Vanden Stock nog weten.

Het is nog niet geweten of Anderlecht met de verkoop van Lukaku nog extra aankopen zal doen. Volgens enkele bronnen zou Anderlecht twaalf miljoen kunnen uitgeven aan transfers, maar het is nog niet bevestigd door het Anderlecht-bestuur.

Bron: VRT en Voetbalkrant.com



anderlecht-online forum