Broos overweegt debuut Legear

MAANDAG, 8 NOVEMBER 2004, 23:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Anderlecht komt de 17-jarige Jonathan Legear, uitgerekend tegen ex-ploeg Standard, mogelijk voor het eerst aan de aftrap. Legear ruilde vorig jaar in november Standard voor Anderlecht.

Legaer, die gisteren op training testte op de rechtersmidden, viel eerder dit seizoen al 20 minuten in tegen Oostende en legde toen zelfs de 1-3-eindstand vast.

Broos houdt echter ook nog andere scenario's achter de hand. "Een tweede optie is vasthouden aan de veldbezetting van de wedstrijd tegen La Louvière."

De coach toonde zich na de ontketende hetze al een stuk beter geluimd, maar peilde voor elke interview-aanvraag steeds naar de inhoud van het gesprek. Broos houdt er nog rekening mee dat Mpenza alsnog opgelapt raakt. Hij zou dan de plaats van Aruna innemen, waardoor Legear dan toch niet start.
Broos neemt vandaag alvast 19 spelers mee op afzondering naar Grimbergen: Peersman, Zewlakow, Kompany, De Boeck, Deschacht, Legear, Hasi, Zetterberg, Baseggio, Wilhelmsson, Iachtchouk, Zitka, Vanden Borre, Traoré, Ehret, Lovre, Vanderhaeghe, Gerk, Mbo Mpenza (?).



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.