Juhasz: "Ik wandelde soms als een bejaarde"

MAANDAG, 4 JULI 2011, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz is terug uit Hongarije waar hij zich liet behandelen voor een aanslepende hamstringblessure. Hij hoopt dat alles hiermee opgelost is. "Als het niet werkt, wacht een operatie en zal ik zeker een maand out zijn."


"Ik wil niet meer voetballen zoals ik de laatste zeven maanden gevoetbald heb", vertelt Juhasz in Het Nieuwsblad. "Op zachte velden viel het nog mee, maar op harde ondergronden had ik na de wedstrijden ontzettend veel pijn. Op die momenten wandelde ik als een bejaarde."

"Na enkele dagen ging het altijd beter, maar autorijden was bijvoorbeeld ook een hel. Na 20 minuten rijden zat ik te wiebelen omdat ik het niet uithield van de pijn. Je kunt je voorstellen hoe het was om elf uur naar Hongarije te rijden."

De voorbije weken liet Juhasz zich dan ook intensief behandelen in zijn thuisland. "Tijdens mijn vakantie zat ik bijna dagelijks in het ziekenhuis voor schokgolventherapie. Na die inspuitingen voel ik me altijd wel beter, maar het blijft afwachten hoe ik de trainingen verteer."

De oorzaak van de blessure is volgens Juhasz het drukke programma dat hij de laatste twee jaar afwerkte. "Ik speelde de voorbije twee seizoenen meer dan 120 wedstrijden met Anderlecht en Hongarije."



anderlecht-online forum