Lukaku: "Vargas kan mij beter maken"

MAANDAG, 4 JULI 2011, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de stage in Tegelen staan de broertjes Lukaku samen op het trainingsveld. "Het doet plezier dat Jordan nu meetraint met de A-kern, maar je mag hem niet met mij vergelijken. Broers kunnen erg verschillend zijn", zo zegt Romelu.


De twee broers hadden graag samen op de kamer gelegen, maar dat is er niet van gekomen. "Onze papa heeft gezegd dat we niet samen mogen liggen", aldus Romelu, die samen slaapt met Nathan Kabasele, in Het Nieuwsblad. Broer Jordan deelt de kamer met Dennis Praet.

Intussen lijkt Romelu Lukaku er vanuit te gaan dat hij ook komend seizoen nog voor Anderlecht speelt. Dat blijkt uit zijn reactie op de komst van Ronald Vargas. "Vargas is simpelweg een fantastische speler. Ik ben ervan overtuigd dat hij Boussoufa kan vervangen en op persoonlijk vlak denk ik dat die transfer mij ook kan helpen. Vargas kan mij beter maken met zijn acties en passes."

Van Holsbeeck: "Chelsea nog steeds geïnteresseerd"

Sinds de aanstelling van André Villas-Boas als coach van Chelsea, gaan de geruchten dat Lukaku geen prioriteit meer is voor de Londenaars. Klopt niet, zo zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck.

"Mensen zeggen dat de nieuwe Chelsea-trainer Lukaku niet meer wil, maar wij hebben hele andere informatie ontvangen", aldus Van Holsbeeck bij Skysports. "We willen hem echter alleen verkopen bij een bod dat goed voor de club en voor hem is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.