Kanu: "Ik wil meer verantwoordelijkheid nemen"

WOENSDAG, 6 JULI 2011, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht verloor gisteren zijn oefenmatch tegen Galati met 1-0. Voor Kanu is dit echter geen drama. "Na deze stagen waren we wat vermoeid", zo legt hij uit. "Vooral na de rust ontbrak de frisheid om voor gevaar te zorgen."


Vorige week sijpelden er onheilspellende berichten door over Kanu: zijn enkelblessure zou nog steeds voor hinder zorgen en een operatie werd niet uitgesloten. Intussen gaat het echter beter.

"In het begin van de wedstrijd maakte ik me wel wat zorgen over mijn blessure, maar alles ging goed. Nu ben ik gerustgesteld: ik wil me niet laten opereren", zo vertelt hij in La Dernière Heure.

Persoonlijk hoopt Kanu de lijn van vorig seizoen te kunnen doortrekken. In zijn vierde jaar bij Anderlecht wil er echt zijn plaats veroveren. "Ik wil nog meer verantwoordelijkheid nemen", aldus de Braziliaan. "Ik hou ervan risico's te nemen in mijn spel en belangrijk te zijn voor het team. Ik heb geen schrik van de concurrentie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.