Jacobs: "Niet gesproken met Suarez en Legear"

WOENSDAG, 6 JULI 2011, 10:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Matias Suarez en Jonathan Legear heeft Ariël Jacobs twee nukkige spelers rondlopen. Veel woorden wil hij er echter niet aan vuil maken. "Wat Suarez gezegd heeft is voor zijn rekening", aldus Jacobs. "Ik lees geen kranten."


Suarez klaagde maandag dat zijn spel niet past bij de spelwijze van Jacobs, die volgens de Argentijn teveel de lange bal kiest. "Op de training hebben we nog niets anders gedaan dan korte combinaties", zo countert Jacobs in Het Nieuwsblad.

"Of ik een individueel gesprek zal voeren met Suarez? Dat kan, maar wat moet ik dan doen als iedereen begint te klagen. Iedereen wil spelen, maar ik kan er maar elf opstellen."

Ook om Legear, die gelinkt wordt aan Standard en maandag op training amok maakte, ligt Jacobs niet wakker. "Ook met hem heb ik geen gesprek gehad. Ik heb hem nog niet veel gezien want hij is de voorbije week veel geblesseerd geweest."

"Ik maak me niet druk om die spelers. Ze moeten zich vooral tonen en bewijzen op het veld", zo besluit de Anderlecht-trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.