"Ik kan de ploeg snelheid en assists bijbrengen"

WOENSDAG, 6 JULI 2011, 13:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een uitleenbeurt van anderhalf jaar krijgt Reynaldo nu de kans om te tonen dat hij klaar is voor Anderlecht. De Braziliaan gelooft er alvast in. "Bij Cercle ben ik sterker geworden in de duels en heb ik vertrouwen gewonnen."


"Die uitleenbeurt was een goede oplossing. Ik had absoluut nood aan speelgelegenheid", zo vertelt Reynaldo in La Dernière Heure. "Ik kreeg er de kans om me aan te passen aan het kampioenschap en werd er ook doeltreffender."

Cercle had Reynaldo graag behouden, maar nu wil hij zijn kans gaan bij Anderlecht. "Ik ben klaar voor de stap vooruit", aldus de Braziliaan. "Herman Van Holsbeeck gaf me wel geen garanties, maar ik wil hier graag blijven. Het is echter de directie die eind augustus over mijn lot zal beslissen."

"Tot dan is het aan mij om de geboden kansen te grijpen. Mijn verwachtingen zijn goed. Ik kan de ploeg helpen met mijn snelheid en assists", zo vindt hij.

Driehoek Kanu-Reynaldo-Suarez

Over zijn beste positie heeft hij ook een duidelijke visie: "Samen met Suarez in een driehoek op het middenveld. We kunnen erg goed combineren samen. Wij zijn het bewijs dat een Argentijn en een Braziliaan wel met elkaar overweg kunnen. Er is tussen ons geen rivaliteit."

"Achter ons moet er dan een stevig iemand staan om de ballen te recupereren. Kanu bijvoorbeeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.