Jovanovic: "Interessant gesprek met Anderlecht"

DONDERDAG, 7 JULI 2011, 08:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Liverpool heeft laten weten dat Milan Jovanovic zonder transfersom mag vertrekken. In Sport/Voetbalmagazine geeft de Serviër toe enkele weken geleden een "interessante gesprek" gehad te hebben met de top van Anderlecht.


Jovanovic sprak Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck eind mei in Qatar tijdens een etentje. Jovanovic werd er geopereerd aan de knie, paars-wit was er toevallig op zakenbezoek. Hoewel Jovanovic zichzelf niet meteen ziet terugkeren naar België, wil hij het Anderlecht-bestuur zeker te vriend houden. "Vanden Stock en Van Holsbeeck hebben indruk op mij gemaakt. Het werd een heel interessant gesprek", zo gaf Jovanovic toe.

Nu er voor de Serviër geen transfersom meer betaald moet worden, komen er centen vrij om zijn gigantisch loon te betalen. De vraag is echter wel hoe gigantisch dit nog is. Op dit moment wordt Jovanovic echter vooral gelinkt aan ploegen als het Griekse Olympiakos en het Portugese Benfica en Sporting. "Er zijn contacten, maar we zien wel", zo besloot de ex-speler van Standard.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.