Man. City wil erg ver gaan voor Musonda

MAANDAG, 11 JULI 2011, 10:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In navolging van vele andere Europese topclubs heeft nu ook Manchester City zich gemeld voor Charly Musonda Jr. De Engelse miljardenclub wil financieel erg ver gaan. Het is ook bereid om Lamisha en Tika erbij te nemen.


Vorige maand sloot de familie Musonda een overeenkomst met Anderlecht om Charly Jr. tot 2018 in het Astridpark te houden. Lamisha en Tika kregen een profcontract tot 2013. Grote Europese clubs werden hiervoor afgewimpeld, maar Manchester City doet vader Charly nu toch twijfelen. De club van Vincent Kompany zou 900.000 euro per jaar willen betalen om de Musonda's naar Manchester te halen.

"Ik heb de voorbije weken uitnodigingen van Manchester United, Arsenal, Manchester City en Chelsea geweigerd. Maar het geld dat Manchester City wilt aanbieden is te gek voor woorden", vertelt vader Musonda in de Engelse krant Dailly Mirror. "Ook Barcelona blijft geïnteresseerd en bij Real Madrid verzekeren ze dat Charly Jr. meteen zijn plaats zou hebben in een jeugdploeg."

Bron: Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.