'Jovanovic voor 99 procent van Anderlecht'

MAANDAG, 11 JULI 2011, 12:06 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er op dat Milan Jovanovic, ex-Standard, voor Anderlecht gaat kiezen. Aan Sport/Voetbalmagazine verklaarde de manager van de Serviër dat diens transfer naar Anderlecht zo goed als rond is.


Jovanovic kon het bij Liverpool niet waarmaken en mag daarom gratis vertrekken. Dat klinkt als muziek in de oren voor het bestuur van Anderlecht, dat zijn bewondering voor de linksbuiten nooit heeft weg gestoken.

De manager van Jovanovic bevestigt nu dat een deal erg nabij is. "De overgang van Jovanovic naar Anderlecht is voor 99% rond", zo vertelde hij zaterdagavond aan Sport/Voetbalmagazine. Enkele weken geleden vernam het blad al van iemand uit de entourage van Jovanovic dat de Serviër op zoek was naar een huis in de buurt van Waterloo.

Buiten Anderlecht tonen ook nog enkele buitenlandse clubs interesse, maar Anderlecht heeft het voordeel dat Jovanovic een boontje heeft voor de paars-witte trots en zich thuis voelt in België. Ook zijn vrouw zou erg graag naar ons land willen terugkeren.

De enige club die nog roet in het eten van Anderlecht lijkt te kunnen gooien is Rijsel. De Franse kampioen toont sinds kort ook concrete interesse en heeft het voordeel dat het komend seizoen in de Champions League uitkomt.

De komende dagen zou er uitsluitsel kunnen komen over welke club Jovanovic kan strikken. Deze week spreekt hij nog een laatste keer met Liverpool, "maar daarna zal ik de knoop snel doorhakken", zo laat hij weten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.