Aruna verbreekt de stilte

VRIJDAG, 12 NOVEMBER 2004, 16:18 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Na het fluitconcert tijdens de thuismatch tegen Bremen, weigerde Aruna met de pers te praten. Hij verbrak nu pas de stilte en maakte één en ander duidelijk...


"Als ik meteen had gereageerd, had ik kwaad berokkend. Ik heb nagedacht over de voorbije jaren. Zoals mijn arrestatie vorig jaar in het shopping center. Ik voelde onrecht, zoals bij die fluitconcerten. En ik verafschuw onrecht. Ze mogen fluiten als het slecht is. Maar het gaat erom dat ze denken dat ik met mijn hoofd elders zit. Soms weet ik niet of nog iets goed kan doen. Ik leef op een gespannen koord die kan knakken.

"Ik stelde vast dat goed spelen mijn droom om naar Engeland te gaan niet heeft waargemaakt. Dat maakt een wonde. En die moet helen. Let op: ik verwijt Anderlecht niks. Ik was 17 toen ik naar hier kwam en Anderlecht heeft me alles gegeven. Ik gaf mezelf drie jaar om naar de Premier League te vertrekken. Ik ben aan mijn vijfde seizoen bezig."

"Portsmouth of West Bromwich niet goed genoeg? Als Anderlecht had geweten hoe het zou lopen, hadden ze me wel laten vertrekken. Dat was beter geweest."



anderlecht-online forum