Jovanovic: "Anderlecht wil mij al lang"

DINSDAG, 12 JULI 2011, 10:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Laatste Nieuws wordt eind deze week, als Herman Van Holsbeeck terug is uit vakantie, de transfer van Milan Jovanovic afgerond. Het Nieuwsblad sprak gisteren met de Serviër. "Anderlecht is een mogelijkheid voor mij."


Als Jovanovic toehapt, kan hij in het Astridpark een contract voor twee of drie jaar tekenen. Volgens Het Laatste Nieuws is de oud-speler van Standard "aangenaam verrast door het voorstel dat Anderlecht hem deed."

Het Nieuwsblad kreeg Jovanovic gisteren zelf aan de lijn en daarin bevestigde de hij dat Anderlecht een serieuze optie is. "Maar dat is niet nieuw. Anderlecht wil mij al lang hé", zo vertelde hij aan de krant.

"Ook Rijsel is mooi"

Anderlecht is echter niet de enige optie. Ook het Franse Rijsel, dat een vervanger zoekt voor Gervinho die voor 12 miljoen naar Arsenal vertrok, toont concrete interesse.

"Net zoals Anderlecht is Rijsel in mijn ogen een mooie optie", vervolgde Jovanovic. "Het is een goeie club die aan de top staat in Frankrijk, een mooie competitie. Dit jaar zijn ze ook rechtstreeks geplaatst voor de poules van de Champions League."

De keuze is dus nog niet gemaakt. "Op dit moment luister ik naar iedereen. Er zijn veel details die ik in overweging moet nemen alvorens ik een echte beslissing neem", zo besloot hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.