Jovanovic: "Anderlecht maakt goede kans"

DONDERDAG, 14 JULI 2011, 09:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Begin volgende week zit de zaakwaarnemer van Milan Jovanovic samen met Herman Van Holsbeeck. In Het Laatste Nieuws verklaart Jovanovic vandaag opnieuw zijn liefde voor Anderlecht. "Anderlecht, wat een mooie club!"


"Ik heb meerdere opties, maar Anderlecht maakt een goede kans", zo vertelde Jovanovic telefonisch vanuit Novi Sad in Servië. "Ik zal het zeggen zoals het is: wat een mooie club is dit! Meer dan 30 titels, zó veel traditie in Europa, al die grote namen uit de geschiedenis ... "

"Ik zal straks praten en onderhandelen met Anderlecht op een manier die deze club verdient: met het grootste respect. Dan zullen we zien of het tot een contract komt, ik heb nog alternatieven die óók mooi zijn", aldus Jovanovic, die doelt op Lille en Olympiakos.

"Ik zal kiezen voor de club die mij het meest waardeert, ik moet voelen dat die mensen mij écht willen en dat zij geloven in Milan Jovanovic. Ten tweede: als je 30 bent, wil je ook een goed leven - ik moet me goed voelen in de omgeving waar ik straks terechtkom, in de stad, de cultuur ... Geld komt op de derde plaats. Maar het salaris toont vaak het respect dat een club toont voor een speler."

"Mijn nieuwe club krijgt de beste Jovanovic ooit

Momenteel verblijft Jovanovic in zijn vaderland, waar hij zijn conditie onderhoudt. "Ik heb een individueel programma gekregen van mijn vriend Alexander Jankovic (ex-Lokeren-trainer), en daarnaast train ik mee met Novi Sad. Oefenduels mag ik niet spelen.-Daarom zal ik bij mijn nieuwe club twee, drie wedstrijden nodig hebben om de kleine fysieke achterstand weg te werken."

Uitgeblust is Jovanovic alleszins nog niet. "Voetbal is mijn leven en mijn passie. Op mijn dertigste brandt mijn ambitie als nooit tevoren: ik wil nog eens kampioen worden, Champions League spelen... Mijn nieuwe club krijgt de beste Jovanovic ooit", zo stelt hij zijn toekomstige club gerust.

"In mijn periode bij Standard speelde ik misschien nog iets te veel op mijn emoties en op mijn kracht. Ik ben ouder, wijzer, meer ervaren, en nu speel ik ook met mijn verstand."



anderlecht-online forum