Praet: "Trainen bij Arsenal was indrukwekkend"

VRIJDAG, 15 JULI 2011, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De speler die tijdens deze voorbereiding de meeste indrukt maakt, is zonder twijfel Dennis Praet. De 17-jarige Praet geniet interesse van veel topclubs, maar denkt niet aan vertrekken. "Ik wil hier doorbreken en dan zien we wel."


Onder meer Inter Milaan en Arsenal toonden in het verleden erg concrete interesse. Vorig jaar ging Praet in Londen zelfs een kijkje nemen. "Voor ik bij Anderlecht tekende, heb ik in Londen Arsenal bezocht en ik heb er ook even meegetraind. Dat was best indrukwekkend", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Toch heb ik voor Anderlecht gekozen. Ik wil eerst mijn studies afmaken, zoals Romelu heeft gedaan. Dat wil echter niet zeggen dat ik volgend jaar weg ben", aldus de Leuvenaar. "Ik weet dat sommige ploegen me nog volgen, maar daar houdt mijn vader zich daarmee bezig. Momenteel concentreer ik me op Anderlecht en mijn studies. Later zullen we wel zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.