Jovanovic wil toploon en Mbokani

VRIJDAG, 15 JULI 2011, 10:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic wil eventueel wel naar Anderlecht komen, maar dan enkel tegen een toploon en indien wijn vroegere spitsbroeder Mbokani ook terugkeert.


Dat Milan Jovanovic financieel haalbaar is voor Anderlecht komt omdat de Serviër bij Liverpool bedwong om bij een vertrek nog twee jaar salaris te ontvangen. Dat wil echter niet zeggen dat hij voor een appel en een ei wil gaan voetballen.

Volgens Het Laatste Nieuws wil Jovanovic een salaris naar Boussoufa-normen. Dit betekent dat hij jaarlijks zo'n 1,4 miljoen euro hoopt te verdienen.

Mbokani wil contract van drie jaar

Als Anderlecht Jovanovic echt wil overtuigen, kan het dit ook doen door Mbokani aan te trekken. Woensdag informeerde Jovanovic nog bij de manager van de Congolees naar een mogelijke transfer van Mbokani naar het Anderlecht.

Mbokani zou niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer naar de club die hem naar Europa haalde, maar voelt wel weinig voor een uitleenbeurt. De spits ziet meer heil in een definitieve transfer en een contract van drie seizoenen. Maandag zitten Mbokani, Anderlecht en Monaco rond de tafel en moet blijken wat mogelijk is.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.