Lukaku: "Ik zet me volledig in voor Anderlecht"

MAANDAG, 18 JULI 2011, 11:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku lijkt zich allemaal weinig aan te trekken van de transfersoap waarvan hij het onderwerp is. Zowel tegen PSG als tegen Benfica speelde hij erg sterk. In zijn hoofd zit hij nog steeds bij Anderlecht, zo bevestigt hij.


"De enige manier om alle druk af te houden, is door me te concentreren op de trainingen en de wedstrijden", aldus Lukaku na de wedstrijd van zaterdag tegen PSG. "Zo voorkom je ook blessures. Als ik me zou inhouden omwille van een mogelijke transfer, gebeurt er gegarandeerd iets."

Dat Lukaku zaterdag het bezoek kreeg van zijn zaakwaarnemer Christophe Henrotay wil volgens hem niets zeggen. "Ik heb gewoon met hem gesproken. Hij kwam kijken hoe ik bezig ben", aldus de spits. "We moeten gewoon wachten en dan zien we wel."

"Ik ben net als iedereen ongeduldig naar het seizoensbegin. Waar? Ik ben nog altijd Anderlecht-speler en zolang ik bij Anderlecht zit, wil ik me voor deze club inzetten."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.