Proto: "Samuel zorgt voor concurrentie achteraan"

DINSDAG, 19 JULI 2011, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De voetbreuk van Silvio Proto lijkt verleden tijd. Dit weekend speelde hij in Faro twee erg sterke wedstrijden. "Het is positief dat ik geen schrik heb om in duel te gaan", aldus Proto, die wel toegeeft nog geen 100 % te zijn.


"Ik ben nog niet op mijn beste niveau. Soms voel ik dat het wat minder gaat. Hopelijk ben ik honderd procent fit voor het seizoenbegin", zo vertelt de doelman, die in de play-offs tegen Genk zijn voet brak.

Met Samuel kreeg hij tegen PSG en Benfica ook een nieuwe verdediger voor zich. Vooral zondag tegen Benfica speelde de Braziliaan erg sterk. "Hij heeft het goed gedaan. Als hij Frans of Engels zal verstaan, kan hij nog veel vooruitgang maken", denkt Proto.

"Maar Mazuch en Juhasz vormen een duo dat al veel heeft bewezen. Ik denk dat zij blijven staan. Het is wel goed dat als er iets met één van hen gebeurt, er iemand is om in te vallen. Concurrentie helpt hen verbeteren."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.