Odoi: "Offensief oprukken als het kan"

DINSDAG, 19 JULI 2011, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Wat Dennis Odoi tegen PSG en Benfica liet zien, was veelbelovend. De Leuvenaar lijkt goed op weg naar een basisplaats. "Ik voel dat het steeds beter gaat", aldus Odoi, die zich ook offensief laat gelden.


"In het begin kijk je hoe het er in de groep aan toe gaat en hoe er wordt gespeeld. Nu voel ik dat ik me steeds beter in de groep integreer. Hopelijk gaat het zo verder", zo steekt Odoi van wal in Het Nieuwsblad.

In Portugal toonde de rechtsback dat Wasilewski stevig uit de hoek zal moeten komen om zich in de ploeg te knokken. "Ik speel mijn matchen en dan is het aan de trainer om te beslissen. Ik werk hard, net als Wasyl. Het is goed voor het vertrouwen als je goed speelt, maar je weet niet wat de trainer daarvan vindt."

"We spelen dit seizoen toch tegen ploegen waar ik ook met Sint-Truiden tegen heb gespeeld, dus dat moet wel lukken. Matchen zoals die tegen Paris Saint-Germain en Benfica zijn wel goed om te testen of je dat niveau aankunt."

Odoi toonde het voorbije weekend ook dat hij offensief Anderlecht iets kan bijbrengen. Met een rush op rechts lag hij aan de basis van het doelpunt van Marecek tegen PSG. "De trainer vraagt goed in te spelen", zegt Odoi hierover. "Hij hamert niet op het feit om naar voren te trekken, maar ik probeer dat wel te doen als het kan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.