Anderlecht biedt Jovanovic 3,5 miljoen in 3 jaar

DINSDAG, 19 JULI 2011, 09:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Nieuwsblad kan Milan Jovanovic bij Anderlecht een contract voor drie jaar tekenen in in die periode 3,5 miljoen euro verdienen. De Serviër zal naar eigen zeggen één van de volgende dagen een beslissing nemen.


Jovanovic vertoeft momenteel in België om te praten over zijn toekomst. "Maar ik sprak nog niet met Anderlecht", zo vertelde hij gisterenavond aan Het Nieuwsblad. Volgens Het Laatste Nieuws zal hij dit vandaag doen op een geheime locatie.

Het Nieuwsblad weet wel dat de manager van Jovanovic Anderlecht een voorstel deed voor een loon van 100.000 euro per maand. Anderlecht van zijn kant zou een jaarsalaris van minstens 1 miljoen euro hebben klaarliggen. Vraag en aanbod liggen dus niet ver meer uit elkaar.

Anderlecht is wel niet de enige club die nog in de running is voor de Serviër. Ook Lille, een Griekse club en Al Shabab, de club van Michel Preud'homme, zitten deze week nog rond de tafel met Jovanovic.

"Ik wil me niet onder druk laten zetten, maar één van de volgende dagen neem ik normaal een beslissing", zo vertelde de aanvaller verder nog. Indien hij familiale belangen laat doorwegen, maakt Anderlecht een grote kans. De vrouw van Jovanovic wil erg graag terugkeren naar België.

Met een beetje geluk kan Anderlecht Jovanovic zondag dus voorstellen op zijn fandag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.