Manager Lukaku: "Nog tijd genoeg voor transfer"

DINSDAG, 19 JULI 2011, 09:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Er lijkt maar geen schot te komen in de tranfer van Romelu Lukaku naar Chelsea. Christophe Henrotay, Lukaku's manager, maakt zich echter niet druk. "Begint Anderlecht half augustus Europees te spelen? Dan is er nog tijd genoeg."


"Fellaini vertrok pas in de laatste minuten voor het sluiten van de transfermarkt. Dat heb ik dit weekend ook duidelijk gemaakt aan Romelu", zo vertelt Henrotay in Gazet van Antwerpen. "Het enige wat hij moet doen is gefocust blijven voetballen, want hij heeft de touwtjes toch niet in handen. Mijn algemene indruk is dat Lukaku heel sereen omspringt met de hele situatie."

Thibaut Courtois

Dat Chelsea het voorbije weekend de overgang van Genk-doelman Thibaut Courtois afrondde, maar de transfer van Lukaku bijft aanslepen, is volgens Henrotay niet zorgwekkend. "We spreken niet over eenzelfde transferbedrag", zo verklaart de makelaar, die ook een hand had in de transfer van Courtois.

"Bovendien heeft Chelsea genoeg spitsen en zal het eerst plaats willen maken in de kern voor het Lukaku aantrekt. Vergeet ook niet dat Genk volgende week al aan de voorrondes van de Champions League begint. Chelsea kon het zich niet permitteren om Courtois te laten spelen, terwijl de club aan wie het hem wil uitlenen (Atletico Madrid, red.) ook Europees speelt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.