Jovanovic weer stapje dichter bij Anderlecht

WOENSDAG, 20 JULI 2011, 09:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zat gisteren rond de tafel met Milan Jovanovic en diens managers en volgens alle kranten was het een positief gesprek. Vandaag wordt er verder onderhandeld. Met Liverpool zou paars-wit intussen al een akkoord hebben.


Plaats van onderhandelen gisterennamiddag was de privé-woning van Herman Van Holsbeeck in Dworp. Een opvallende aanwezige bij het gesprek was coach Ariël Jacobs. Die liet de namiddagtraining over aan zijn assistenten om Jovanovic mee te overtuigen voor Anderlecht te kiezen.

Over de duur van het contract werd gisteren al een akkoord gevonden. Jovanovic kan voor drie jaar tekenen in Brussel. Over zijn loon moet nog verder onderhandeld worden, al beseft de Serviër dat Anderlecht hem een naar Belgische normen erg hoog salaris aanbiedt. Onoverbrugbaar zou de kloof evenwel niet zijn. Bewijs hiervan is dat beide partijen vandaag verder praten.

Engelse bronnen weten intussen dat Anderlecht al een akkoord heeft met Liverpool om Jovanovic over te nemen. Het is niet omdat hij daar transfervrij mag vertrekken, dat er niet met de Engelse club gesproken moet worden. Jovanovic ligt er immers nog steeds onder contract.

Manager: "Het ziet er goed uit"

In Het Nieuwsblad geeft Andreas Kaschubeck, een van de managers die gistermiddag mee aan tafel zaten, toe dat alles de goede kant uit gaat. "Het gesprek is heel positief verlopen, in de lijn van de goede contacten die er altijd zijn geweest tussen Jovanovic en Anderlecht", zegt hij.

"Het ziet er goed uit. Rond het weekend en ten laatste begin volgende week zal Jovanovic een beslissing nemen. Er zijn nog een paar zaken die moeten worden uitgeklaard. Er is ook interesse uit Duitsland en Spanje. Met die clubs zullen we nu ook praten."

Anderlecht hoopt echter dat het allemaal niet zo lang meer zal duren. Vrijdag op de jaarlijkse persvoorstelling voor het nieuwe seizoen wil het de vedette waar iedereen zo naar smacht, graag voorstellen.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.