Jovanovic: biedt Liverpool helpende hand?

VRIJDAG, 22 JULI 2011, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel Anderlecht en Milan Jovanovic woensdag afscheid namen zonder akkoord, geeft paars-wit de Serviër niet op. Herman Van Holsbeeck zoekt nu een oplossing bij Liverpool en Anderlecht en Jovanovic blijven "on speaking terms".


Tijdens het gesprek dinsdag in de privé-woning van Van Holsbeeck verliep alles vlot tot de loonvoorwaarden op tafel kwamen. Het verschil tussen vraag en aanbod bleken te groot. Beide partijen gingen uit elkaar met de belofte de zaak nog eens te bekijken en een nieuw voorstel te doen.

Jovanovic hoopte dit woensdagochtend al te krijgen, wat niet gebeurde. Hierna vertrok hij ontgoocheld richting Servië. Vandaag wordt Jovanovic opnieuw in Liverpool verwacht.

Ondanks de ontgoocheling van dinsdag en woensdag heeft Anderlecht Jovanovic nog niet opgegeven. Herman Van Holsbeeck knoopte woensdag gesprekken aan met Liverpool in de hoop een constructie uit te werken waarbij de Reds nog een deel van Jovanovic' riante salaris willen doorbetalen.

De manager van Jovanovic bevestigde gisteren nog steeds "on speaking terms" te zijn met Anderlecht. De Gouden Schoen van 2009 wil nog steeds graag naar Anderlecht komen, maar hoopt dat paars-wit zijn looneisen wil inwilligen.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.