Chatelle: "Ik focus me volledig op Anderlecht"

VRIJDAG, 22 JULI 2011, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na zijn uitleenbeurt zit Thomas Chatelle opnieuw bij Anderlecht. Zolang er zich geen nieuwe club aandient, gedraagt hij zich als een prof bij Anderlecht. Zo was hij woensdag aanvoerder van de jonge ploeg die tegen Dender speelde.


"Jongeren sturen, vind ik een mooie uitdaging. Bij Genk deed ik dat ook al toen ik er kapitein was", zo vertelt Chatelle in Het Nieuwsblad. "Op Dender raakte het systeem ontregeld, na die rode kaart voor Verboom. De organisatie moest opnieuw op punt worden gesteld en dat is niet evident voor een piepjonge defensie. Uit deze situatie kunnen ze leren."

Hoewel Anderlecht Chatelle liever kwijt dan rijk is, lijkt de speler zelf het niet erg te vinden nog steeds in het Astridpark rond te lopen. "Ik ben blij dat ik de voorbereiding bij Anderlecht mag afwerken, zodat ik fit aan de seizoenstart verschijn. Ik weet niet welke kleuren ik morgen verdedig, maar ik ben helemaal op Anderlecht gefocust. Als Brusselaar voelt het alvast aan als opnieuw thuiskomen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.