"De titel, de beker en Europees overwinteren"

VRIJDAG, 22 JULI 2011, 15:01 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het bestuur van Anderlecht heeft vrijdag op een persconferentie de ambities voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De titel, de beker en Europees overwinteren in de Europa League zijn de hoofddoelen van paars-wit.


"Ik begin aan mijn negende jaar bij Anderlecht", opende manager Herman Van Holsbeeck. "Tot vorig seizoen kende ik alleen maar de eerste of tweede plaats. Nu weet ik wat het is om derde te worden. Ik heb bakken kritiek gekregen."

"De titel blijft hét doel, zeker omdat die nu recht geeft op rechtstreekse deelname aan de Champions League. We willen ook de tiende beker veroveren en overwinteren in de Europa League."

"Negatieve sfeer moet verdwijnen"

Herman Van Holsbeeck kwam ook scherp uit de hoek. "De laatste maanden hing er een negatieve sfeer rond Anderlecht. Daar is geen plaats meer voor. Er is een mentaliteitsverandering nodig. We werken, tegen de verwachtingen van het grote publiek in, voort met de huidige staf. Maar de eerste die niet voluit gaat, moet de club verlaten", waarschuwde de manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.