Jacobs: "Groep heeft vooruitgang geboekt"

ZATERDAG, 23 JULI 2011, 16:23 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bij coach Ariël Jacobs was er tijdens de voorbereiding soms wat lichte irritatie merkbaar. "Door alle transfergeruchten en de blessures die de ploeg meesleepte was het geen gemakkelijke voorbereiding", geeft hij toe.


"In vergelijking met vorig seizoen heb ik wel meer wissel-mogelijkheden", zegt Jacobs in Gazet van Antwerpen. "Op links kan ik nu een beroep doen op Samuel, Deschacht, Diogo, Safari, Kanu, Reynaldo, Iakovenko en Suarez en daardoor heb ik min of meer het evenwicht teruggevonden dat vorig seizoen vaak ontbrak."

"Wat mij ook positief stemt is de vooruitgang die de groep heeft geboekt. Nu is het wachten op de bevestiging in de wedstrijden die er toe doen. Of ik nog op versterking hoop? Met een kern van dertig spelers mag ik voorlopig niet klagen. Maar je weet natuurlijk niet welke spelers je morgen overhoudt."

Jacobs sloot zijn betoog af met een mysterieuze zin. Naar eigen zeggen heeft hij een streep getrokken onder vorig seizoen. "Ik leef niet in het verleden, maar het is wel in de moeilijke momenten dat je leert op wie je kunt rekenen en wie jouw vijanden zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.