Anderlecht klopt Genclerbirligi met 0-1

ZATERDAG, 23 JULI 2011, 21:40 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft met het kleinste verschil gewonnen van het Turkse Genclerbirligi. De oefenwedstrijd in Beringen eindigde op 0-1. De Braziliaanse verdediger Samuel scoorde op slag van rust het enige doelpunt uit de partij.


Anderlecht startte aan de partij met het elftal dat volgende week mogelijk ook aan de competitie begint. Achteraan stond paars-wit goed te verdedigen en Genclerbirligi kwam tot geen enkele kans. Vooraan deden Lukaku en Suarez het niet onaardig, maar telkens was het net niet.

Het doelpunt viel uiteindelijk net voor de rust. De Braziliaan Samuel verlengde een vrije trap van Marecek mooi in de winkelhaak. Na de rust redde de Turkse doelman een harde vrije trap van Kanu. Hierna kreeg Genclerbirligi wat kansen, maar Proto in de problemen brengen lukte niet.

In de slotfase kregen Aygun en Demir nog rood na twee drieste tackles.

Uitslag: 0-1
Doelpunten: 45' Samuel (0-1)

Anderlecht: Proto, Odoi (71' Wasilewski), Samuel, Safari, Juhasz (58' Mazuch), Marecek, Gillet (85' L. Musonda), Kanu (71' Iakovenko), Reynaldo (82' Praet), Suarez (85' Diogo), R. Lukaku (58' De Sutter)

Bron wedstrijdverslag: Het Nieuwsblad op Zondag



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.