Drogba complimenteert trotse Lukaku

DINSDAG, 26 JULI 2011, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op een persconferentie heeft Chelsea-spits Didier Drogba nog eens met lof gezwaaid richting Romelu Lukaku. De Anderlecht-spits reageerde trots, maar benadrukt met beide voeten op de grond te blijven.


"Lukaku is heel goed. Ik ben echt trots dat de mensen dat soort spitsen met mij vergelijken. Het is leuk om een refentiepunt te zijn", zo vertelde Drogba. "Of Lukaku mij moet opvolgen? Ik zal zeker niet spelen tot mijn 80ste, dus op een bepaald moment zal er een jonge speler komen om mijn plaats in te nemen."

In een eerste reactie liet Lukaku weten vereerd te zijn. "Didier Drogba made my day. Thank you sir", zo twitterde Lukaku. Tegenover de pers gaf hij nog wat meer uitleg. "Als zo'n speler zoiets zegt, dan motiveert mij dat enorm. Dat was ook al zo toen Cristiano Ronaldo mij complimenten gaf", aldus Lukaku.

"Maar ik blijf met beide voeten op de grond. Ik concentreer me op Anderlecht en de rest is voor mijn makelaar en de directie."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.