Gillet: "Ongeduldig om er aan te beginnen"

DINSDAG, 26 JULI 2011, 16:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nog drie dagen en de nieuwe competitie begint. Volgens Guillaume Gillet is Anderlecht er klaar voor. "De voorbereiding is geslaagd", zo vindt hij. "Ook al was de laatste oefenwedstrijd tegen Gençlerbirligi niet zo goed."


"Toch hebben we geen doelpunt geïncasseerd, hoewel we met een nieuwe verdediging speelden", aldus Gillet in La Dernière Heure. "De nieuwe spelers hebben trouwens goede dingen laten zien. We staan te popelen nu om officiële wedstrijden te spelen."

Vrijdag is het voor de eerste keer van dat. Tegen OHL opent Anderlecht dan het nieuwe seizoen. "Ik dacht dat de competitie pas begon in maart. Maar zojuist hebben we geleerd dat het nu vrijdag al is", zo lacht Gillet, die verwijst naar het systeem van play-offs. "Vanaf nu praten we zoals de anderen: het doel is de top zes. Dan zien we dat we voldoende fris zijn om hoger te mikken."

OHL

Toch zal Anderlecht er alles aan doen om tegen OHL te openen met een zege, zo benadrukt Gillet. "Het is vaak dat we de competitie openen in het stadion van de nieuwkomer. We zullen er warm ontvangen worden en het belooft een moeilijke wedstrijd te worden."

"Ik ken Diandy en zag dat Boi van Cercle Brugge daar nu ook speelt. Ik had OHL trouwens sneller in eerste klasse verwacht. Ze hebben een zeer professionele structuur. Ik verwacht dat de club zich zonder veel problemen zal handhaven in eerste klasse."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.