Voorbeschouwing: OHL - Anderlecht

VRIJDAG, 29 JULI 2011, 10:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op het veld van nieuwkomer Oud-Heverlee Leuven begint Anderlecht vanavond aan het seizoen 2011-12. Van de nieuwkomers starten Odoi, Samuel en Safari. Ook de jonge Braziliaan Fernando mag rekenen op een basisplaats.


De voorbije jaren was een oefenwedstrijd tegen OHL vaste kost in de voorbereiding van Anderlecht. Dit jaar spelen beide partijen met inzet tegen elkaar. Anderlecht begint meteen met het mes op de keel. Enkel winst kan het negatieve gevoel van vorig seizoen doen verdwijnen.

Paars-wit zal de klus vanavond wel moeten klaren zonder een aantal sterkhouders. Biglia is nog niet terug na de Copa America. Mazuch sukkelt met de adductoren. Hij zit wel in de kern, maar zal waarschijnlijk op de bank starten. Legear is als vanouds geblesseerd en op Vargas is het nog even wachten. Hierdoor mag belofte Fernando zo goed als zeker rekenen op een basisplaats.

Bij OHL is het vooral uitkijken naar Cristophe Diandy. De Senegalese verdediger kon bij Anderlecht nog niet doorbreken en wordt voor één seizoen uitgeleend. Hoewel hij de voorbije weken geblesseerd was, lijkt hij net op tijd klaar te raken voor het duel met zijn moederclub. OHL-aanvoerder Joeri Vastmans, product van de jeugd van Anderlecht, is wel nog out.

Aftrap: 20u30
Stadion: Den Dreef
Scheidsrechter: Serge Gumienny

: : : OUD-HEVERLEE LEUVEN : : :

Mogelijke opstelling: Lenaerts, Boi, Hayen, Raymaekers, Diandy, Van Goethem, Vermeulen, Roelandts, Remacle, Ruytinx, De Vriese
Invallers: Michiels, Nys, Euvrard, Gendarme, Weuts, Bloudek, Amoah, Schoonjans, Azevedo

Geblesseerd: Vastmans, Vermeiren
Geschorst: Annys
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Odoi, Juhasz, Samuel, Safari, Gillet, Marecek, Fernando, Kanu, Lukaku, Suarez
Invallers: Schollen, Mazuch, Diogo, Reynaldo, Iakovenko, Kljestan, De Sutter, Wasilewski

Geblesseerd: Deschacht, Molins, Legear, Kouyate, Badibanga, Vargas
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.