Vandaag gesprek Mbokani, morgen Jovanovic

MAANDAG, 1 AUGUSTUS 2011, 11:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag wordt er in Monaco opnieuw gepraat over een transfer van Dieumerci Mbokani naar Anderlecht, morgen trekt Herman Van Holsbeeck naar Liverpool om over Milan Jovanovic te praten. In dit laatste dossier is dan mogelijk D-day.


In Monaco praat makelaar Didier Frenay met Mbokani en de club om te kijken of een definitieve transfer naar Anderlecht mogelijk is. In het prinsendom wordt Mbokani van de groepstraining geweerd en moet hij apart trainen.

Bij Anderlecht is er intussen budget vrij gemaakt voor Mbokani en tijdens het gesprek van vandaag moet duidelijk worden of dit voldoende is voor de transfersom en het loon van de spits.

Mbokani zou bereid zijn om zijn looneisen te minderen, maar Monaco lijkt dit niet te willen doen voor de transfersom van 4 miljoen euro. Zolang Lukaku niet verkocht is, is dit voor Anderlecht te veel en een doorbraak lijkt dus nog niet voor vandaag.

Jovanovic: "Dinsdag is het ja of neen"

Witte rook mag er mogelijk wel verwacht worden in Liverpool morgen. Daar zal Herman Van Holsbeeck rond de tafel zitten met Liverpool en Dejan Veljkovic, de manager van Jovanovic. "Dinsdag is het ja of neen", zo liet deze alvast weten.

Jovanovic wil alvast erg graag naar Anderlecht komen en ook Liverpool zal hem niks in de weg leggen. De enige vraag blijft dan ook of het verschil tussen vraag en aanbod wat betreft het salaris van Jovanovic kan worden gedicht.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.