Anderlecht en Jovanovic hebben akkoord

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2011, 09:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kans dat Anderlecht vandaag de transfer van Milan Jovanovic kan afronden, is erg groot. Herman Van Holsbeeck reist samen met Jova's manager naar Liverpool. Met de speler zelf is intussen een akkoord bereikt over zijn salaris.


"Herman Van Holsbeeck heeft een serieuze inspanning gedaan", zo vertelt Dejan Veljkovic, de makelaar van Jovanovic in Het Nieuwsblad. "Ik moet het Anderlecht-bestuur feliciteren. Ze tonen dat ze Jovanovic erg graag willen binnenhalen en Milan wil ook naar Anderlecht. Chapeau als de deal wordt afgerond."

Aanvankelijk had Anderlecht Jovanovic een loon voorgesteld van 3,5 miljoen euro verdeeld over drie jaar. Over de nu gevonden consensus kan Het Nieuwsblad niets lossen. Al bestaat de kans dat het nieuwe voorstel een minder lang contract met meer salaris inhoudt.

Vanmiddag regelen Anderlecht, Veljkovic en Liverpool mogelijk de laatste obstakels van de transfer. "Milan heeft er nog een contract en er moeten nog enkele zaken afgerond worden", aldus Veljkovic over het doel van de reis. De kans dat Liverpool nog gaat dwarsliggen lijkt klein. Het is de Serviër liever kwijt dan rijk en laat hem dan ook gratis vertrekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.