Deschacht en Gillet blij met komst Jovanovic

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2011, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht en Guillaume Gillet reageren enthousiast op de komst van Milan Jovanovic. "Ik was altijd een fan", aldus Deschacht. "We zijn vrienden geworden." "Milan is een echte winnaar", zo voegt Gillet toe.


"Toen ik het bericht over Milans transfer op teletekst las, heb ik hem meteen een sms gestuurd", vertelt Deschacht in Het Nieuwsblad. "Hij is een enorme persoonlijkheid en een fantastische voetballer."

"Het is de beste speler die we met Anderlecht in de competitie tegenkwamen. Uiteindelijk heeft hij ons twee titels afgenomen. Hij kan veel van onze problemen oplossen."

Ook Guillaume Gillet is erg blij met deze offensieve versterking. "Bij Standard heeft hij zijn enorme kwaliteiten getoond. In Liverpool is het wat minder goed verlopen, maar het komt wel goed. Hij heeft een uitstekende mentaliteit. Het is een echte winnaar. hij zal zich zeker goed in zijn vel voelen bij ons."

Romelu Lukaku ten slotte heette Jovanovic via twitter welkom bij Anderlecht. "Welkom Jovanovic", zo stuurde de spits de wereld in.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.