Standard-fans niet blij met transfer Jovanovic

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2011, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Wie niet opgezet is met de transfer van Milan Jovanovic naar Anderlecht, zijn de fans van Standard. "Dit is een zeer spijtige zaak, maar het is natuurlijk zijn keuze. Maar het doet pijn. Ook met Mbokani zou dat het geval zijn."


Dit zijn de woorden van Mario Bronckaerts, voorzitter van supportersclub Cup of Standard uit Tienen. Hoe Jovanovic bij zijn eerste Standard - Anderlecht zal ontvangen worden, weet hij nog niet.

"In eerste instantie verwacht iedereen dat ze voor Judas zullen verweten worden, maar ik weet het toch zo niet. Het zijn toch twee belangrijke spelers geweest die ons tot twee keer toe de titel bezorgd hebben. Misschien zal Mbokani desgevallend wel meer last hebben van de supporters van Anderlecht dan van ons."

"Hetzelfde geldt voor Van Damme"

Eddy Janssis, voorzitter van The Red Bull Dogs, relativeert echter. "Zoiets kan gebeuren, die mensen worden betaald om te voetballen. Spelers gaan nu eenmaal van de ene ploeg naar de andere, ik vind dat we daar moeten mee leren leven."

"Hij zal wel uitgejouwd worden, maar hetzelfde geldt voor Jelle Van Damme. Door zijn overstap naar Standard krijgt hij het in Anderlecht ook zwaar te verduren", aldus Janssis.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.